Chat with us, powered by LiveChat

Siisti Vuokraus

Rentoa ja luotettavaa matkailua

Siisti Vuokraukselta saat helposti ja vaivattomasti vuokrattua matkailuauton vaikka 5 hengen tarpeisiin! Automme luovutetaan aina hyvin putsattuna ja kosketuspinnat desinfioituna. Meillä hinnoittelu on yksinkertaista, sillä viikkohintaan sisältyy rajaton kilometrimäärä kotimaassa matkatessa sekä kaikki lisävarusteet mitä meillä on mukaan tarjota. Jokaiselle matkalle mukaan lähtevälle lapselle myös oma siili pehmolelu omaksi! Myös aikuisille sateenvarjo mukaan, jos kelit eivät sattuisi suosimaan.

Auto

Automme on tyylikäs Adria Matrix Plus Nordkapp, 160hv automaattivaihteilla. Auto rekisteröity 5:lle ja makuupaikat 6:lle hengelle. Autoa voi ajaa B-kortilla ja 100km/h. Lasteistuimille 2xIsofix kiinnitys!

Autossa on takana erillisvuoteet, jotka saa yhdistettyä myös parivuoteeksi. Takatilan saa myös eristettyä näkösuojaverholla tai ovella muusta matkustamotilaasta. Todella kätevä esimerkiksi perheille, halusit sitten nukkua vanhempien kesken rauhassa omassa tilassa, tai perhepedissä pienemmän lapsen kanssa. Muut makuupaikat saa laskuvuoteesta 2 paikkaa sekä pöytäryhmästä 1 paikan.

Varusteet + vuokraan kuuluu

– Alde lämmitys, sopii hyvin myös talvikäyttöön!
– Ilmajouset
– 2x hupiakut
– TV varusteineen
– Polkupyöräteline 4:lle pyörälle.
– Markiisi ja matto sen alle
– Peruutuskamera
– Navigaattori
– Stereoihin saa yhdistettyä musiikin myös kännykästä jos haluaa. Tai Spotifysta jos yhdistää oman kännykän netin laitteeseen.
– Iso takatalli.
– Vakionopeudensäädin
– Ilmastointi ajotilassa
– WC ja suihku omina tiloinaan.
– Gojo käsi- ja kokovartalosaippuat annostelijoissa suihkussa ja vessassa.
– Laadukas Purell -käsidesin annostelija ja sen täytöt.
– Mukaan pullo pintadesinfiointispraytä pintojen desinfiointiin matkasi aikana!
– Eristetty ja lämmitettävä harmaavesisäiliö
– Retki pöytä ja -tuolit 5:lle.
– Sähkökaapeli EEC liittemillä sopii leirintäalueilla, mukaan myös sovitin normaaliin sähköpistokkeeseen jos olet menossa vaikka sukulaisille kylään niin saat sähköt sielläkin!
– Kaasuliesi 3 polttimolla
– Ruokailu- ja ruoanlaittovälineet
– Kaasugrilli Weber Q1000
– Thermacell hyttyskarkotin mukaan jos haluat
– Vakuutus 200€ omavastuulla! Sisältää täyskaskon lasivakuutuksella.
– Oman auton säilytys parkkipaikallamme mahdollista veloituksetta!

Hintaan kuuluu tietysti opastus auton käyttöön ja puhelintuki matkan ajaksi.

Hinnat

Kesäsesongilla (kesä- heinä- ja elokuu) vuokraus viikko kerrallaan. Auto luovutetaan vuokralaiselle vuokrausviikon maanantaina klo 16 ja palautus seuraavana maanantaina klo 12. Vuokrahinnat (sis.alv24%):

Viikot 1 – 8 (1.1.-27.2.) 600€/vko
Viikot 9 – 20 (28.2.-8.5.) 750€/vko
Viikot 20 – 25 (9.5.-19.6.) 900€/vko
Viikot 26 – 31 (20.6.-31.7.) 1300€/vko
Viikot 32 – 35 (1.8.-28.8.) 1150€/vko
Viikot 36 – 43 (29.8.-23.10.) 750€/vko
Viikosta 44 eteenpäin vuoden loppuun 600€/vko

Autoa varatessa suoritetaan varaus/panttimaksu 300€. Maksu palautetaan kun auto on palautettu sovitussa kunnossa ja ajassa takaisin vuokraamolle ja auto on tarkistettu. Mahdollisten vuokrauksen aikana tulleiden vikojen korjaus vähennetään ensisijaisesti panttimaksusta. Auto tarkistetaan aina luovutettaessa asiakkaalle ja mahdolliset viat merkitään vuokrasopimukseen. Emme siis rahasta jo autossa olevilla vioilla, kuten joissain kauhukertomuksissa kuulee tapahtuneen.

Pidemmistä kuin 1 viikon vuokriin voidaan katsoa hintaan alennus tapauskohtaisesti vuokran pituudesta riippuen.

Vuokriin kuuluu yksi täysi pullo kaasua + jos edelliseltä vuokraajalta on jäänyt jotain omaan pulloon niin ne myös. Autossa on automaattinen kaasupullonvaihtaja, joten pullojen vaihtoa ei tarvitse murehtia.

Vuokraan ei lisätä ekstrahintoja esim. grillistä, pöydistä tms. Kilometrit kotimaassa rajoittamattomat. Ulkomaille matkustamisesta sovitaan erikseen, sekin toki onnistuu.

Ehdot

Lataa vuokrasopimus tästä.

Varaaminen/varaustilanne

Varaustilanteen näet nettikaravaanin varauskalenteristamme: www.nettikaravaani.com/adria/matrix-plus-nordkapp-670sl/1565747
Jos haluat varata auton, voit soittaa tai laittaa viestiä Whatsappilla: 045 612 6232 tai sähköpostia tero@siistivuokraus.fi

Yhteystiedot

Rekolankulma 8
63300 ALAVUS

Tero Perälä 
puh. 045 612 6232
tero@siistivuokraus.fi